Opening Energie Kenniscentrum

Opening Energie Kenniscentrum

Niet alleen spreken over duurzaamheid, maar vooral doen!

Dat is waar de Energiecampus Leeuwarden voor staat. Samenwerken aan het concretiseren van de energietransitie door effectieve kruisbestuiving tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid. Met bedrijven die duurzame energie produceren, startups voor innovaties en een nauwe samenwerking met kennisinstellingen. Samen dromen, denken, durven én doen!

Momenteel wordt de laatste hand aan de inrichting en entree gelegd en dan is het Energie Kenniscentrum écht klaar. Eigenaren Koninklijke Oosterhof Holman en Ekwadraat vinden het de hoogste tijd om de deuren te openen en het eindresultaat aan iedereen te laten zien! Dat doen ze op zaterdag 7 september 2019 tijdens een Open Dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur bent u van harte welkom.

Doe mee & win

De Leeuwarder Courant verloot een aantal VIP-arrangementen voor twee onder abonnees. U wordt ontvangen met koffie en gebak, krijgt een rondleiding en afsluitend een hapje en een drankje.

Bent u abonnee en wilt u kans maken op een VIP arrangement voor twee op zaterdag 7 september? Meld u dan vandaag nog aan.

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen