Afbeelding Noel Noel Noel

Noël, Noël, Noël - Kerst op z'n Frans

Kerst 2019 staat bij de Nederlandse Bach Academie in het teken van de Franse barok. Tijdens dit concert worden de werken van verschillende barokcomponisten afgewisseld met Franse kerstliederen en stijlvolle dans door Dorothée Wortelboer. Het publiek wordt een paar honderd jaar mee terug in de tijd genomen.

In dit prachtige kerstoratorium, speciaal voor kerstnacht gemaakt, zijn verschillende werken van Franse barokcomponisten samengesteld. Er worden twee werken van Charpentier uitgevoerd: het kerstoratorium: In Nativitatem Domini Canticum en het Magnificat. En een ‘De profundis’ van André Campra. 

Uitvoerenden zijn het koor, barokorkest en solisten van de Nederlandse Bach Academie met medewerking van de barokdanseres Dorothée Wortelboer.  Dit alles onder leiding van Hoite Pruiksma als dirigent, Hanneke Wierenga als concertmeester en Gooitsen Eenling als regisseur. 

DOE MEE & WIN

Bent u abonnee van de Leeuwarder Courant en wilt u kans maken op twee vrijkaarten voor dit prachtige kerstconcert? Meld u dan voor 19 december aan. Alleen winnaars ontvangen bericht.

Datum:         dinsdag 24 december

Aanvang:      20.00 uur     

Locatie:         Koepeltheater

Adres:          Vredeman de Vriesstraat 24A

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen