Wylde Swan

Maak kans op een zesdaagse zeiltocht

De Wylde Swan is de grootste tweemast topzeilschoener van de wereld en het bekendste schip van de vloot, met als thuishaven Makkum. Op 27 juni vertrekt dit schip vanuit Scheveningen richting Denemarken.  

Aangekomen op zee houdt de kapitein een briefing en wordt u ingedeeld in het wachtsysteem. Samen sturen we het schip, trimmen we de zeilen en navigeren we op de juiste koers, met de bedoeling om als eerste de finishlijn te bereiken. Tijdens de nachtwacht, al kijkend naar de sterrenhemel zeilen we over de oude zeemansroute naar Aalborg in Denemarken. We meren af op een van de grootse zeilevenementen ter wereld: de start haven van de Tallshipsraces 2019!

De terugreis vanaf Aalborg is eenvoudig; u kunt met de auto, per bus of met het vliegtuig. Dinsdagavond 2 juli ben u weer thuis. Een ervaring om nooit te vergeten!

De Leeuwarder Courant mag één plek aan boord van de Wylde Swan, t.w.v. € 750,- verloten. Lijkt het u leuk dit eens te beleven? En heeft u nog niets gepland van 27 juni t/m 2 juli? Doe dan mee met onze verloting door naastgelegen velden voor 2 april 2019 in te vullen.

Alleen de winnaar ontvangt bericht.

 

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen