Jeroen van der Boom

Jeroen van der Boom - Dit ben ik 2.0

Leeuwarder Courant heeft last minute beslag weten te leggen op de laatste kaarten voor Jeroen van der Boom in de Lawei Drachten.  Wil jij er morgenavond ook bij zijn? Dat kan! Laat je gegevens achter en wij informeren je z.s.m of je gewonnen hebt.

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle Arena met de Toppers, presenteert diverse tv-shows en komt geregeld met nieuwe muziek. In de intimiteit van het theater komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht.

Hij keert daarom aankomend seizoen in het theater terug met zijn show ‘Dit ben ik’. Een reprise van zijn eerste solo theatershow waarmee Jeroen volle zalen trok. Een persoonlijke show waarbij hij het publiek meeneemt langs de mooiste momenten uit zijn rijke carrière. Voor iedereen die deze show wel al heeft gezien bevat de show genoeg nieuws om het publiek nogmaals te verrassen!
    
Jeroen van der Boom breekt in 2007 door als zanger met het nummer ‘Jij bent zo’, waarna zijn opmars niet meer te stuiten is. Door de jaren heeft Jeroen zich constant opnieuw uitgevonden. Dat bewijst ook zijn recente single ‘Nou is het genoeg’, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. In dit muziekstuk is zowel de invloed van klassiek als dance te horen

Datum:           Donderdag 7 februari

Aanvang:       20.00 uur

Locatie:          Schouwburg De Lawei - Laweiplein 1, Drachten

 

 

 

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen