Vlieland

VLIELAND, VERRASSEND PRACHTIG – 3 OF 4 DAGEN

Vertrekdatum: T/m november 2020 

Prachtig Vlieland is uw bezoek meer dan waard. De ontspannen boottocht naar het eiland, de gastvrijheid van de bewoners en de prachtige natuur; u bent echt even helemaal weg. Omarm het vakantiegevoel en geniet van de heerlijke eilandsfeer. Bossen, strand, zee en duinen, het is hier allemaal te vinden.

Wist u dat het strand van Vlieland het mooiste van Nederland is? Absoluut de moeite waard is een klim naar de vuurtoren op het Vuurboetsduin. Het uitzicht is hier echt adembenemend mooi en de stilte is oorverdovend. 

Hotel DoniaState*** ligt mooi verscholen in het bos en de duinen, op loopafstand van het dorp en het strand. In dit hotel wordt de rust van het eiland nog echt in stand gehouden. Het hotel heeft 32 moderne kamers die voorzien zijn van comfortabele bedden, flatscreen televisie, terras of balkon en een eigen badkamer. 

Donia

Inbegrepen:
– 2 of 3 overnachting met uitgebreid ontbijtbuffet
– fietshuur tijdens het gehele verblijf (7 versnellingen)
– Vlielandse lekkernij
– Wandelboekje van Vlieland
– Gebruik van WiFi
– Bagagevervoer naar het hotel en terug
– 20% korting op de overtocht van Rederij Doeksen (m.u.v. feestdagen, evenementen en vakantie)

Lezersprijs 3-daags: van € 114,00 p.p. tot € 124,00 p.p.
Lezersprijs 4-daags: van € 172,50 p.p. tot € 187,50 p.p.
Prijs o.b.v. 2-persoonskamer. Toeslag alleengebruik: € 25,- p.n. Toeslag bij aankomst op donderdag, vrijdag of zaterdag: € 10,- p.p. tot € 20,- p.p. Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n. Reserveringskosten: € 14,95 per boeking.

Informatie en reserveren
Deze reis wordt uitgevoerd door Marrea Hotelarrangementen. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale Lezersreis gaat u naar de website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met Marrea Hotelarrangementen via 0571- 27 77 44.

Donia

De Fryske Scheurkalender (320 pagina’s) laat zien wat de Friezen en zij die van Friesland houden bezighoudt, ontroert

Exclusief voor abonnees

Helemaal Dr. Denker!

Vertrekdatum: zondag 7 februari 2021

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen