Afbeelding is niet beschikbaar

Naar Thialf Live! met korting, nu van € 39.50 voor slechts € 25,-

Thialf Live! is een complete avond topentertainment. Wat te denken van de razend

populaire Edwin Evers Band, Elske DeWall, Vangrail en Super Classics. Een unieke

line-up die garant staat voor een onvergetelijke belevenis. Leeuwarder Courant biedt een beperkt aantal kaarten aan voor slechts € 25,- exclusief voor abonnees. Let op; er is slechts een beperkt aantal beschikbaar.

 

ELSKE DEWALL

De Friese zangeres Elske DeWall heeft geen verdere introductie nodig. Met het nummer Purple Rain bij RTL Late Night, werd al snel duidelijk dat Elske Prince op een geweldige en geheel eigen wijze weet te vertolken. Tijdens Thialf Live zal Elske een complete Prince-set zingen.

 

VANGRAIL

Met meer dan 1200 shows op hun naam, hoort de Friese band Vangrail inmiddels bij de top van Nederland. Liefhebbers van Queen opgelet! Alle bekende Queen nummers zullen deze avond door de band - en de sympathieke frontman Raynaud Ritsma - ten gehore worden gebracht.

 

SUPER CLASSICS

Super Classics is een spetterend feest, waar u heen gaat voor de gezelligheid. Even terug in de tijd met de beste muziek en de daarbij behorende originele videoclips op een groot scherm. Achter de draaitafels staan de beste dj’s die precies weten hoe ze u een geweldige avond laten beleven.

 

Wilt u als abonnee gebruik maken van deze kortingsactie?

Geef u dan snel op aan de rechterzijde, u ontvangt via de mail van ons een kortingscode om gebruik te maken van deze actie.

 

Datum: Zaterdag 22 juni. Aanvang: 19:30 uur

Locatie: Thialf, Pim Mulierlaan 1, 8443 DA Heerenveen

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen