Afbeelding ELIAS

Met korting naar ELIAS

Zijn er tegenwoordig nog idealisten die recht uit het hart durven te spreken? Die opkomen voor de underdog? Die met bliksemende taal ons een spiegel voor houden? Zo’n man was Elia. Hij stelde 2900 jaar geleden foute gezagsdragers en valse profeten aan de kaak en riep hij mensen op een keuze te maken voor een betekenisvol leven. Dat vraagt veel energie en soms voelt Elia zich daardoor leeg, nietig en eenzaam. Maar in de zacht suizende wind hervindt hij dan zijn inspiratie, de bron van zijn bestaan… 

De Nederlandse Bach Academie voert dit monumentale oratorium uit in een jonge, dynamische setting die de actualiteit van het oude verhaal onderstreept. Beleef dit tijdloze verhaal samen met ons in de theaters. Laat u meeslepen door het live orkest, koor (als het volk) en solisten (Elia en valse profeten) die samenvloeien met filmbeelden op groot doek. Dit alles onder leiding van Hoite Pruiksma als dirigent.


De ‘Elias’ wordt zo een filmisch concert met als hoofdgedachte: volg je eigen intuïtie, je eigen verstand en laat je niet intimideren door mensen die boven je menen te staan. Kies de weg die bij jou past.

TICKETS

De Leeuwarder Courant heeft exclusief voor abonnees een beperkt aantal kaarten ingekocht, die we met 50% korting aanbieden. Per abonnee kunnen maximaal twee tickets worden besteld. 

Drachten = vol

Gelukkig hebben wij ook diverse kaarten ingekocht voor de voorstelling in Assen.

- Zondagmiddag 1 december 2019

- De Nieuwe Kolk in Assen

- Aanvang concert 15.00 uur

- Einde 17.30 uur

-Ticketprijs is inclusief garderobe & pauzedrankje

- € 16,50 per persoon (exclusief servicekosten)

BESTEL

Geldig tot en met 31 december 2020: reizen naar deze bestemming toegestaan!

Geldig tot en met december 2020 m.u.v. feestdagen

Geldig tot en met september 2020 m.u.v. feestdagen

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen