Afbeelding ELIAS

Met korting naar ELIAS

Zijn er tegenwoordig nog idealisten die recht uit het hart durven te spreken? Die opkomen voor de underdog? Die met bliksemende taal ons een spiegel voor houden? Zo’n man was Elia. Hij stelde 2900 jaar geleden foute gezagsdragers en valse profeten aan de kaak en riep hij mensen op een keuze te maken voor een betekenisvol leven. Dat vraagt veel energie en soms voelt Elia zich daardoor leeg, nietig en eenzaam. Maar in de zacht suizende wind hervindt hij dan zijn inspiratie, de bron van zijn bestaan… 

De Nederlandse Bach Academie voert dit monumentale oratorium uit in een jonge, dynamische setting die de actualiteit van het oude verhaal onderstreept. Beleef dit tijdloze verhaal samen met ons in de theaters. Laat u meeslepen door het live orkest, koor (als het volk) en solisten (Elia en valse profeten) die samenvloeien met filmbeelden op groot doek. Dit alles onder leiding van Hoite Pruiksma als dirigent.


De ‘Elias’ wordt zo een filmisch concert met als hoofdgedachte: volg je eigen intuïtie, je eigen verstand en laat je niet intimideren door mensen die boven je menen te staan. Kies de weg die bij jou past.

TICKETS

De Leeuwarder Courant heeft exclusief voor abonnees een beperkt aantal kaarten ingekocht, die we met 50% korting aanbieden. Per abonnee kunnen maximaal twee tickets worden besteld. 

- Zaterdagavond 30 november 2019

- De Lawei in Drachten

- Aanvang concert 20.00 uur 

- Einde 22.30 uur

- Ticketprijs is inclusief garderobe & pauzedrankje

- € 16,50 per persoon (exclusief servicekosten)

BESTEL HIER UW TICKETS

Lekkere koffie voor alle soorten apparaten. Tot 45% goedkoper en gratis bezorging! 

Exclusief voor abonnees
  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen