Ameland

Genieten op Ameland – 3 OF 5 DAGEN

Vertrekdatum: T/m november 2020


De vakantiepret begint al op de boot. De wind op het buitendek, de zilte zeelucht en de zwevende meeuwen. In de verte ziet u Ameland al liggen. Hier gaat u eindeloos genieten van het strand, de zee en de duinen, natuurreservaat Het Oerd en natuurlijk de gastvrijheid van de eilanders zelf. Op Ameland zijn slechts 4 dorpjes. De oude gerestaureerde huisjes ademen nog steeds de sfeer van vroeger uit toen men nog leefde van visserij en de walvisvaart. Wie de vuurtoren beklimt wordt beloond met een prachtig uitzicht over het eiland. Het zal u goed doen, lekker even weg.

Hotel Ameland*** is een gemoedelijk en sfeervol familiehotel op 10 minuten lopen van het dorp én het Noordzeestrand. De ruime kamers zijn voorzien van bad en/of douche, toilet, telefoon en tv. Het ruime terras op de zonzijde geeft u het gevoel van rust en ruimte. Praat ’s avonds lekker na in de sfeervolle lounge met bar.

Inbegrepen:
- Bij aankomst koffie of thee
- 2 of 4 x overnachting
- 2 of 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
- Fietshuur tijdens het gehele verblijf
- Taxi vervoer van en naar de boot
- Kortingsvouchers voor verschillende restaurants op Ameland
- Gebruik van WiFi

Lezersprijs 3-dagen € 105,- p.p.
Lezersprijs 5-dagen € 190 ,- p.p.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen per kamer. Toeslag alleengebruik: € 17,50 per nacht. Toeristenbelasting: € 3,15 p.p.p.n. Reserveringskosten: € 14,95 per boeking.

Informatie en reserveren
Deze reis wordt uitgevoerd door Marrea Hotelarrangementen. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale Lezersreis gaat u naar de website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met Marrea Hotelarrangementen via 0571 – 27 77 44.

Sinds 2014 valt Oekraïne niet meer weg te denken uit ons nie

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen