Deze afbeelding is niet beschikbaar

Dit weekend met korting naar Thialf Icehockey Cup

Abonnees krijgen 50% korting op kaarten voor Thialf Icehockey Cup

 

Op 31 augustus en 1 september vindt in Thialf voor de tweede keer de internationale Thialf Icehockey Cup plaats. Dat belooft opnieuw een harde strijd te worden. Welk team weet dit jaar de titel te veroveren? De snelheid, behendigheid en kracht van de deelnemende teams staan garant voor een spectaculair weekend!

IJSHOCKEY OP HOOG NIVEAU

Teams die dit jaar terugkeren zijn Krefeld Pinguine en de kampioen van 2018, Fischtown Pinguins. Nieuw in dit toernooi zijn de Iserlohn Roosters. Deze drie Duitse topteams uit de Deutsche Eishockey Liga (DEL) én de Tilburg Trappers gaan de strijd met elkaar aan in het wereldberoemde ijsstadion in Heerenveen.

WIE WORDT KAMPIOEN VAN 2019

Op zaterdag 31 augustus wordt gestreden om een plek in de finales van dit toernooi. Zondag 1 september wordt eerst de halve finale gespeeld. Daarna bepaalt het laatste duel wie de winnaar is van de Thialf Icehockey Cup en de opvolger wordt van de kampioen van vorig jaar!

PROGRAMMA

Zaterdag 17:00 – 19:15 uur: Iserlohn Roosters – Tilburg Trappers
Zaterdag 20:30 – 22:45 uur: Fischtown Pinguins – Krefeld Pinguine.

Voor de zondag geldt:

Game 1:
13:30 – 15:45 uur
2nd Finalist – 2nd Finalist.

Game 2:
17:00 – 19:15 uur
1st finalist – 1st finalist.

TICKETS

Het zaterdagticket is geldig voor beide wedstrijden op zaterdag. Het zondagticket is geldig voor beide wedstrijden op zondag. Wilt u als abonnee gebruik maken van deze kortingsactie? Geef u dan snel op via het formulier aan de rechterzijde, u ontvangt via de mail van ons een kortingscode om gebruik te maken van deze actie.

 

 

 

 

Exclusief voor abonnees

Exclusief voor abonnees 

Ga op 20 of 21 september 2019 op avontuur in WILDLANDS!

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen