Anastasia

Dagtocht Musical Anastasia: het grote broadway succes

Vertrekdatum: zaterdag 14 maart 2020.

Een oogstrelende musical, vol bekroonde muziek, indrukwekkende decors en schitterende kostuums. Vanaf september exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen: de nieuwe broadwaymusical Anastasia. 

Het verhaal neemt u mee op een weergaloze reis door het verleden. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Is zij Anastasia? Beleef haar ongelofelijke avontuur en ontdek een van de grootste mysteries van de 20ste eeuw!

Weeskind Anya herinnert zich niets van het verleden, heeft geen idee wie ze is en herinnert zich alleen nog de belofte van haar grootmoeder. Hoe kan het dat ze sprekend lijkt op prinses Anastasia Romanov? Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, kruist een onverwachte liefde haar pad en ontdekt ze wie ze werkelijk is. Een ongelofelijk avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische, spannende Parijs van de jaren ‘20.


De musical is ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment en is in 2017 in premiëre gegaan op Broadway. Inmiddels vierde de musical al grote successen in Duitsland en Spanje en kreeg overal fantastische recensies. De prachtige liedjes, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoort u in een Nederlandse versie.

 

 

 

Inbegrepen: 

  • entree Broadway Musical Anastasia
  • 1e rangs zitplaatsen in het Circustheater (incl. servicekosten ticket)
  • vervoer per luxe touringcar
  • driegangendiner op de terugreis

Lezersprijs € 155,- p.p. 
Niet inbegrepen: reis- en annuleringsverzerkering en reserveringskosten € 3,75 per boeking. Deze Lezersreis wordt uitgevoerd door Paulusma Reizen.

Informatie en reserveren
Ga voor meer informatie of het reserveren van deze Lezersreis naar www.paulusmareizen.nl of neem telefonisch contact op met Paulusma Reizen via 0512 – 51 41 74.

Anastasia

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen