Düsseldorf

City & Shopping in Düsseldorf, 1 + 1 gratis!

Geldig t/m december 2020 

Düsseldorf is een moderne stad en staat bekend als het 'Parijs aan de Rijn'. Neem een kijkje in Altstadt waar onder andere het oude stadhuis (rathaus), de Lambertus Basiliek en de kasteeltoren (schlossturm) te bewonderen zijn. In dit gedeelte van de stad zijn veel cafe's en restaurants te vinden, daarom noemt met dit ook wel de langste bar van de wereld. 

Naast de Altstadt bevat Düsseldorf nog genoeg bezienswaardigheden. De St. Lambertus basiliek werd al in de dertiende eeuw gebouwd. Düsseldorf wordt al sinds de zestiende eeuw geregeerd vanaf het historische Rathaus van Düsseldorf. Ga je toch liever winkelen? Bezoek dan Schadowstraße en Königsallee.
 
Verblijf in het mooie Dorint Hotel Düsseldorf Neuss****, gelegen midden in het groen van de stads- en rozentuin. Ook ligt het op 10 minuten loopafstand van het historische centrum van Neuss.
De luxe kamers zijn van alle gemakken voorzien. Het hotel biedt een uitstekend en uitgebreid ontbijtbuffet aan. Ook stopt de tram bijna voor de deur van het hotel en deze brengt ons in ruim een kwartier naar het centrum van de levendige stad Düsseldorf.

Inbegrepen:
- 1x overnachting
- 1x uitgebreid ontbijtbuffet
- Gratis 2e overnachting inclusief ontbijtbuffet
- Toeristische informatie over de regio

Lezersprijs: €59,- p.p. 
Max. 1 kind tot 12 jaar gratis op de kamer o.b.v. logies met ontbijt. 

Informatie en reserveren:
Deze reis wordt uitgevoerd door HotelsinDuitsland.com. Voor meer informatie of het reserveren van deze speciale Lezersreis gaat u naar de website van Reis&Co. Hier kunt u de reis boeken of neem telefonisch contact op met HotelsInDuitsland.com via 040 - 23 26 117.

dusseldorf

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen